گروه سیاسی مشرق _ در حال حاضر بخش عمده ای از فضای سیاسی و رسانه ای کشور تحت الشعاع یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است و روزانه شاهد انتشار اخبار، گزارش ها و تحلیل های مختلفی درباره آخرین صف بندی های سیاسی، ائتلاف ها و رایزنی ها هستیم.
جستاری در حرفها و مواضع طرح شده از سوی نامزدهای قطعی و بالقوه انتخابات آتی می تواند زمینه آشنایی بیشتر را با شخصیت ها و گفتمان های این افراد فراهم آورد.
توصیه رهبر انقلاب به اصلاحطلبان
اسحاق جهانگیری وزیر صنایع و معادن دولت اصلاحات از جمله گزینه های اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری است که چندی پیش کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران نیز در حمایت از کاندیداتوری او سخن به میان آورده بود. او جزء طیف میانه رو اصلاح طلبان محسوب می شود.
جهانگیری در برنامه «شناسنامه» درخصوص موضوع دیدار اخیر برخی اصلاحطلبان با رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: به انتخابات ریاست جمهوری 92 نزدیک می شویم و ما کسی را نداریم جز رهبری که دغدغه هایمان را مطرح کنیم، ما برای دیدار با رهبری درخواست کردیم و ایشان با بزرگواری قبول کردند و ما رفتیم و صحبت کردیم.
اسحاق جهانگیری در خصوص مهمترین توصیه رهبری به اصلاح طلبان گفت: تاکید ویژه رهبری به اصلاح طلبان این بود که کسانی را که انقلاب اسلامی را قبول ندارند از خود دور کنید.(لینک خبر)
نشست خبری عارف بعد از تعطیلات نوروز
یک منبع نزدیک به محمدرضا عارف در گفتوگو با فارس درباره زمان اعلام حضور رسمی محمدرضا عارف به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: آقای عارف احتمالاً بعد از تعطیلات عید نوروز با جمع بندی که از اوضاع کشور و تحولات انتخابات دارد در قالب یک نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی چگونگی حضورش در انتخابات ریاست جمهوری را اعلام خواهد کرد.
وی اضافه کرد: جعفر توفیقی وزیر علوم دولت اصلاحات به عنوان یکی از نزدیکترین چهرهها به ایشان محسوب میشود و ریاست ستاد احتمالا بر عهده ایشان خواهد بود.(لینک خبر)
باهنر:به نفع هیچکس کنار نمیروم/سال 88 به محسن رضایی رای دادم
محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در هفته گذشته در میان جمعی از اصولگرایان استان خراسان رضوی رسما اعلام کاندیداتوری کرد. محمد رضا باهنر، منوچهر متکی، یحیی آل اسحاق سه نامزد جبهه پیروان در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند که این سه نامزد طی دو هفته اخیر کاندیداتوری خود را رسما اعلام کرده اند.
محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در هفته اخیر در جوار ملکوتی امام رضا (ع) در میان جمعی از اصولگرایان استان خراسان رضوی رسما اعلام کاندیداتوری کرد، او در همایش سراسری جبهه پیروان اظهار داشت: تاکنون 7 بار از ملت شریف ایران رای اعتماد کسب کرده ام که برای هشتمین بار جهت حضور برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شدم کاندیداتوری خود را در کنار صحن ملکوتی امام هشتم اعلام می کنم.
محمدرضا باهنر امروز از ائتلاف 5 گانه سخن گفت. ائتلافی که به روایت او متشکل از منوچهر متکی، یحیی آل اسحاق، باهنر ، مصطفی پورمحمدی و همچنین ابوترابی است. (لینک خبر)
روحانی: در انتخابات همه به صحنه بیایند
حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در دیدار جمعی از فرهنگیان و نخبگان دانشگاهی، انتخابات ریاستجمهوری آتی را سرنوشتساز و مهم دانست و گفت: باید توجه همه مردم نسبت به این انتخابات جلب شود. باید تلاش کرد تا احساس مسئولیت و مشارکت در مسائل اجتماعی کشور در همه آحاد جامعه بیشتر شده تا شاهد نشاط سیاسی و اجتماعی در جامعه باشیم و مردم به بهترین وجه نسبت به آینده کشورشان تصمیم بگیرند.
وی با رد نگاههایی که انتخابات را امری تشریفاتی میدانند، تأثیر آرای مردم در سرنوشت کشور را مهم ارزیابی کرد و گفت: حضور مردم پای صندوق آراء تقویت نظام و تأکید مجدد بر مشروعیت نظام است.
روحانی با طرح این پرسش که چگونه میشود انتخابات پرشوری برگزار کرد؟، تصریح نمود: در صحنه انتخابات باید نمایندگان انواع گرایشات و افکار مهم جامعه حضور داشته باشند. باید همه جناحها و احزاب به صحنه بیایند و کاندیدای مطلوب خود را معرفی کنند؛ چه اینکه تنوع کاندیداها حق انتخاب بهتری را به مردم میدهد.(لینک خبر)
اشتباهات دولت دهم به روایت زاکانی
علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی که زمزمه هایی مبنی بر ورودش به عرصه انتخابات به عنوان کاندیدا مطرح شده است اخیراً در سفرهای خود به استان های مختلف به تببین عملکرد دولت آینده و همچنین نقد وضع موجود جامعه پرداخته است. جمعیت ایثارگران نیز هفته قبل طی بیانیه ای از کاندیداتوری زاکانی حمایت کرد و نوشت: غلامعلی حداد عادل، علیرضا زاکانی و سعید جلیلی، در اولویت و ترجیحات جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی قرار دارند.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در همایش بزرگ خدمتگذاران آبادانی و پیشرفت استان خوزستان در مسجد ارشاد اهواز گفت: دولت بعدی باید دولتی باشد که همه شعارهای انقلاب را در دستور کار خود قرار دهد و با با استفاده از تجربیات گوناگون کشور را اداره کند.
این نماینده مجلس نهم شعارهای عدالت محوری و مبارزه با فساد و تبعیض احمدینژاد بود را نیز از اصول و شعارهای اصلی انقلاب دانست افزود: البته در دولتهای نهم و دهم اشتباهاتی صورت گرفت که از دایره اصولی که وجود دارد خارج بوده است.
به گفته زاکانی دولت بعدی باید دولتی باشد که همه شعارهای انقلاب را در دستور کار خود قرار دهد و با با استفاده از تجربیات گوناگون کشور را اداره کند.
حسین فدایی: حامی ائتلاف سهگانه هستم
حسین فدایی دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با پنجره در پاسخ به این سوال که شما قاعدتا نسبت به ائتلاف سه نفره ای که هم اکنون توسط برخی بزرگان نظام و با حضور اقایان دکتر حداد عادل، دکتر ولایتی و دکتر قالیباف شکل گرفته است. نظر مساعدی دارید؟ گفت: به شرط آن که این ائتلاف روی اصول و مواضع انقلابی ایستادگی کند و آمادگی این را داشته باشد که در صورت لزوم از خود بگذرد و صحنه را برای فرد صالح تر خالی کند، حامی آن ها هستیم. ائتلاف سه گانه می خواهد مرجعیتی را رقم بزند که تنها منحصر به خود نباشد و به نظرم این کار، ارزشمند و مثبت است.
فدایی در ادامه افزود: مهمترین نقطه قوت ائتلاف می تواند نقطه ضعف این ائتلاف هم بشود؛ یعنی ایستادن بر اصول؛ که البته با روحیه ای که از این سه شخصیت اصول گرا سراغ داریم و از سلسه جلساتی که با بزرگان نظام مثل ایت الله مهدوی کنی، آیت الله یزدی و ... دارند و رهنمود هایی که از این چهره ها می گیرند، این اتفاق بعید است. طبیعتاً این حرکتی که صورت گرفته است، می تواند مورد بخل برخی جریاناتی قرار گیرد که مبنای اصولی ندارند و مشی تخریب را در پیش می گیرند و انواع تهمت ها را متوجه افراد و جریان هایی می کنند که می خواهند روی اصول و ارزش ها بایستند.(لینک خبر)
باقری لنکرانی: نباید برای جلب آرا خلاف شرع کرد
کامران باقری لنکرانی در همایش منطقهای استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی جبهه پایداری، با بیان اینکه "پایدار بودن به احکام اسلام، یکی از شاخصههای رییسجمهور است که در قانون اساسی نیز به آن اشاره شده"، افزود: انتخابات به معنی رأی و انتخاب فردی اصلح است. در انتخابات عقل و شرع حکم میکند که فرد اصلح را انتخاب کنیم و اینکه عدهای کثیر را بدون شناخت، اعتماد و صلاحیت به دور خود جمع کنیم امری پسندیده نیست.
باقری لنکرانی با بیان اینکه "نباید برای جلب آرا خلاف شرع کرد"، اظهار کرد: ریاست جمهوری منصبی نیست که با انشا گفتن درباره موضوعی خاص حل شود، بلکه منصبی اجرایی است و رییسجمهور باید توان اجرایی داشته باشد.(لینک خبر)
"دولت دهم خاص و عجیب است"
محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس شورای اسلامی در گفتگو یی با بیان اینکه اصولگرایان در موضع گیریها در مقابل دولت، مسائل اقتصادی و برخی از مسائل سیاسی داخلی با یکدیگر اختلاف نظر دارند،گفت: این مسئله اما جایی برای نگرانی ندارد. چرا که هدف و اولویت این است که مجلس اصولگرا بتواند به عنوان راس امور تاثیرگذاری مثبتی در امور کشور داشته باشد. البته نمیتوان نهادی را به عنوان مجموعه بیمشکل معرفی کرد. به عنوان مثال برخیها در مجلس دنبال این هستند تا «فقط» حرف و نظر خودشان به کرسی بنشیند که باید گفت این نوع رفتار با «نفس» نمایندگی در تضاد کامل است. مجلس نشینان باید به این فکر باشند که همه تصمیمات و برنامهها بر اساس کار گروهی انجام شود.
باهنر همچنین در دفاع از مجلس اصولگرای نهم اظهار داشت: ما هدف اول را این قرار دادهایم تا با قانون نویسی خوب و همچنین نظارت کافی مشکلات موجود را در حد ممکن برطرف کنیم تا در پایان دوره از مجلس نهم به مانند دورهای که در راستای مردم تلاش کرد، یاد شود.(لینک خبر)
دیدار جبهه مردمی اصلاحات با شریعتمداری
حجتالاسلام محمد زارع فومنی دبیر کل جبهه مردمی اصلاحات در گفتوگو با فارس، به دیدار اعضای این جبهه با محمد شریعتمداری وزیر دولت اصلاحات و نامزد ریاست جمهوری یازدهم اشاره کرد و اظهار داشت: پیرو دیدارهایی که با کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری یازدهم داریم، با محمد شریعتمداری نیز دیدار کردیم.
وی ادامه داد: در این نشست پیرامون مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بحثهایی صورت گرفت.(لینک خبر)
آیت الله جنتی: مصاحبه رسانه ملی با کاندیداهای احتمالی تبلیغ زودرس است
آیت الله احمد جنتی در خطبه های نماز جمعه امروز تهران با اشاره به مسئله انتخابات و با بیان اینکه ممکن است تا پیش از انتخابات نتواند خطبه دیگری در نماز جمعه تهران بخواند ادامه داد: 32-33 سال است که انتخابات در کشور برگزار می شود و مردم همیشه در صحنه بوده اند . انتخابات در ایران آزادترین انتخابات است و مردمسالاری دینی در آن حاکم چرا که همه می توانند در انتخابات ثبت نام کنند، تایید صلاحیت بر اساس قانون صورت می گیرد و مردم به هر کسی که بخواهند رای می دهند.
آیت الله جنتی گفت: قطعا در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده انتخاباتی می خواهیم که آرام، بر اساس انتخاب مردم و الگویی برای جهان باشد . رسانه ها هم باید در این راه کمک کنند. رسانه ملی نباید با کسانی که در معرض کاندیداتوری هستند مصاحبه کند، این تبلیغ زودرس است که نباید انجام شود.(لینک خبر)
آقا تهرانی: فتنه 92 تندتر از فتنه 88 است
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی آقا تهرانی در همایش منطقهای استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با عنوان «بصیرت و پایداری» یکی از شاخصههای اصلی انتخابات جمهوری اسلامی ایران را توجه به ولایت و ولایت مداری دانست و افزود: انقلاب اسلامی به کرات مورد امتحان و آزمایش دوستان و دشمنان قرار گرفتهایم اما مسئله ای که سبب سرافرازی از عرصه این آزمایشها شده تکیه بر اصل ولایت مداری است.
دبیر کل جبهه پایداری حضور فتنه را در انتخابات ریاست جمهوری 92 به مراتب پیچیده تر و تندتر از سال 88 دانست و اظهار کرد: به هراندازه که از امتحان الهی سرافراز میشویم مراحل سختتری را شاهد خواهیم بود اما تجربه 34 ساله انقلاب ثابت کرده که ایران اسلامی شکست ناپذیر است.(لینک خبر)
جستاری در حرفها و مواضع طرح شده از سوی نامزدهای قطعی و بالقوه انتخابات آتی می تواند زمینه آشنایی بیشتر را با شخصیت ها و گفتمان های این افراد فراهم آورد.
توصیه رهبر انقلاب به اصلاحطلبان
اسحاق جهانگیری وزیر صنایع و معادن دولت اصلاحات از جمله گزینه های اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری است که چندی پیش کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران نیز در حمایت از کاندیداتوری او سخن به میان آورده بود. او جزء طیف میانه رو اصلاح طلبان محسوب می شود.
جهانگیری در برنامه «شناسنامه» درخصوص موضوع دیدار اخیر برخی اصلاحطلبان با رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: به انتخابات ریاست جمهوری 92 نزدیک می شویم و ما کسی را نداریم جز رهبری که دغدغه هایمان را مطرح کنیم، ما برای دیدار با رهبری درخواست کردیم و ایشان با بزرگواری قبول کردند و ما رفتیم و صحبت کردیم.
اسحاق جهانگیری در خصوص مهمترین توصیه رهبری به اصلاح طلبان گفت: تاکید ویژه رهبری به اصلاح طلبان این بود که کسانی را که انقلاب اسلامی را قبول ندارند از خود دور کنید.(لینک خبر)
نشست خبری عارف بعد از تعطیلات نوروز
یک منبع نزدیک به محمدرضا عارف در گفتوگو با فارس درباره زمان اعلام حضور رسمی محمدرضا عارف به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: آقای عارف احتمالاً بعد از تعطیلات عید نوروز با جمع بندی که از اوضاع کشور و تحولات انتخابات دارد در قالب یک نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی چگونگی حضورش در انتخابات ریاست جمهوری را اعلام خواهد کرد.
وی اضافه کرد: جعفر توفیقی وزیر علوم دولت اصلاحات به عنوان یکی از نزدیکترین چهرهها به ایشان محسوب میشود و ریاست ستاد احتمالا بر عهده ایشان خواهد بود.(لینک خبر)
باهنر:به نفع هیچکس کنار نمیروم/سال 88 به محسن رضایی رای دادم
محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در هفته گذشته در میان جمعی از اصولگرایان استان خراسان رضوی رسما اعلام کاندیداتوری کرد. محمد رضا باهنر، منوچهر متکی، یحیی آل اسحاق سه نامزد جبهه پیروان در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند که این سه نامزد طی دو هفته اخیر کاندیداتوری خود را رسما اعلام کرده اند.
محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در هفته اخیر در جوار ملکوتی امام رضا (ع) در میان جمعی از اصولگرایان استان خراسان رضوی رسما اعلام کاندیداتوری کرد، او در همایش سراسری جبهه پیروان اظهار داشت: تاکنون 7 بار از ملت شریف ایران رای اعتماد کسب کرده ام که برای هشتمین بار جهت حضور برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شدم کاندیداتوری خود را در کنار صحن ملکوتی امام هشتم اعلام می کنم.
محمدرضا باهنر امروز از ائتلاف 5 گانه سخن گفت. ائتلافی که به روایت او متشکل از منوچهر متکی، یحیی آل اسحاق، باهنر ، مصطفی پورمحمدی و همچنین ابوترابی است. (لینک خبر)
روحانی: در انتخابات همه به صحنه بیایند
حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در دیدار جمعی از فرهنگیان و نخبگان دانشگاهی، انتخابات ریاستجمهوری آتی را سرنوشتساز و مهم دانست و گفت: باید توجه همه مردم نسبت به این انتخابات جلب شود. باید تلاش کرد تا احساس مسئولیت و مشارکت در مسائل اجتماعی کشور در همه آحاد جامعه بیشتر شده تا شاهد نشاط سیاسی و اجتماعی در جامعه باشیم و مردم به بهترین وجه نسبت به آینده کشورشان تصمیم بگیرند.
وی با رد نگاههایی که انتخابات را امری تشریفاتی میدانند، تأثیر آرای مردم در سرنوشت کشور را مهم ارزیابی کرد و گفت: حضور مردم پای صندوق آراء تقویت نظام و تأکید مجدد بر مشروعیت نظام است.
روحانی با طرح این پرسش که چگونه میشود انتخابات پرشوری برگزار کرد؟، تصریح نمود: در صحنه انتخابات باید نمایندگان انواع گرایشات و افکار مهم جامعه حضور داشته باشند. باید همه جناحها و احزاب به صحنه بیایند و کاندیدای مطلوب خود را معرفی کنند؛ چه اینکه تنوع کاندیداها حق انتخاب بهتری را به مردم میدهد.(لینک خبر)
اشتباهات دولت دهم به روایت زاکانی
علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی که زمزمه هایی مبنی بر ورودش به عرصه انتخابات به عنوان کاندیدا مطرح شده است اخیراً در سفرهای خود به استان های مختلف به تببین عملکرد دولت آینده و همچنین نقد وضع موجود جامعه پرداخته است. جمعیت ایثارگران نیز هفته قبل طی بیانیه ای از کاندیداتوری زاکانی حمایت کرد و نوشت: غلامعلی حداد عادل، علیرضا زاکانی و سعید جلیلی، در اولویت و ترجیحات جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی قرار دارند.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در همایش بزرگ خدمتگذاران آبادانی و پیشرفت استان خوزستان در مسجد ارشاد اهواز گفت: دولت بعدی باید دولتی باشد که همه شعارهای انقلاب را در دستور کار خود قرار دهد و با با استفاده از تجربیات گوناگون کشور را اداره کند.
این نماینده مجلس نهم شعارهای عدالت محوری و مبارزه با فساد و تبعیض احمدینژاد بود را نیز از اصول و شعارهای اصلی انقلاب دانست افزود: البته در دولتهای نهم و دهم اشتباهاتی صورت گرفت که از دایره اصولی که وجود دارد خارج بوده است.
به گفته زاکانی دولت بعدی باید دولتی باشد که همه شعارهای انقلاب را در دستور کار خود قرار دهد و با با استفاده از تجربیات گوناگون کشور را اداره کند.
حسین فدایی: حامی ائتلاف سهگانه هستم
حسین فدایی دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با پنجره در پاسخ به این سوال که شما قاعدتا نسبت به ائتلاف سه نفره ای که هم اکنون توسط برخی بزرگان نظام و با حضور اقایان دکتر حداد عادل، دکتر ولایتی و دکتر قالیباف شکل گرفته است. نظر مساعدی دارید؟ گفت: به شرط آن که این ائتلاف روی اصول و مواضع انقلابی ایستادگی کند و آمادگی این را داشته باشد که در صورت لزوم از خود بگذرد و صحنه را برای فرد صالح تر خالی کند، حامی آن ها هستیم. ائتلاف سه گانه می خواهد مرجعیتی را رقم بزند که تنها منحصر به خود نباشد و به نظرم این کار، ارزشمند و مثبت است.
فدایی در ادامه افزود: مهمترین نقطه قوت ائتلاف می تواند نقطه ضعف این ائتلاف هم بشود؛ یعنی ایستادن بر اصول؛ که البته با روحیه ای که از این سه شخصیت اصول گرا سراغ داریم و از سلسه جلساتی که با بزرگان نظام مثل ایت الله مهدوی کنی، آیت الله یزدی و ... دارند و رهنمود هایی که از این چهره ها می گیرند، این اتفاق بعید است. طبیعتاً این حرکتی که صورت گرفته است، می تواند مورد بخل برخی جریاناتی قرار گیرد که مبنای اصولی ندارند و مشی تخریب را در پیش می گیرند و انواع تهمت ها را متوجه افراد و جریان هایی می کنند که می خواهند روی اصول و ارزش ها بایستند.(لینک خبر)
باقری لنکرانی: نباید برای جلب آرا خلاف شرع کرد
کامران باقری لنکرانی در همایش منطقهای استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی جبهه پایداری، با بیان اینکه "پایدار بودن به احکام اسلام، یکی از شاخصههای رییسجمهور است که در قانون اساسی نیز به آن اشاره شده"، افزود: انتخابات به معنی رأی و انتخاب فردی اصلح است. در انتخابات عقل و شرع حکم میکند که فرد اصلح را انتخاب کنیم و اینکه عدهای کثیر را بدون شناخت، اعتماد و صلاحیت به دور خود جمع کنیم امری پسندیده نیست.
باقری لنکرانی با بیان اینکه "نباید برای جلب آرا خلاف شرع کرد"، اظهار کرد: ریاست جمهوری منصبی نیست که با انشا گفتن درباره موضوعی خاص حل شود، بلکه منصبی اجرایی است و رییسجمهور باید توان اجرایی داشته باشد.(لینک خبر)
"دولت دهم خاص و عجیب است"
محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس شورای اسلامی در گفتگو یی با بیان اینکه اصولگرایان در موضع گیریها در مقابل دولت، مسائل اقتصادی و برخی از مسائل سیاسی داخلی با یکدیگر اختلاف نظر دارند،گفت: این مسئله اما جایی برای نگرانی ندارد. چرا که هدف و اولویت این است که مجلس اصولگرا بتواند به عنوان راس امور تاثیرگذاری مثبتی در امور کشور داشته باشد. البته نمیتوان نهادی را به عنوان مجموعه بیمشکل معرفی کرد. به عنوان مثال برخیها در مجلس دنبال این هستند تا «فقط» حرف و نظر خودشان به کرسی بنشیند که باید گفت این نوع رفتار با «نفس» نمایندگی در تضاد کامل است. مجلس نشینان باید به این فکر باشند که همه تصمیمات و برنامهها بر اساس کار گروهی انجام شود.
باهنر همچنین در دفاع از مجلس اصولگرای نهم اظهار داشت: ما هدف اول را این قرار دادهایم تا با قانون نویسی خوب و همچنین نظارت کافی مشکلات موجود را در حد ممکن برطرف کنیم تا در پایان دوره از مجلس نهم به مانند دورهای که در راستای مردم تلاش کرد، یاد شود.(لینک خبر)
دیدار جبهه مردمی اصلاحات با شریعتمداری
حجتالاسلام محمد زارع فومنی دبیر کل جبهه مردمی اصلاحات در گفتوگو با فارس، به دیدار اعضای این جبهه با محمد شریعتمداری وزیر دولت اصلاحات و نامزد ریاست جمهوری یازدهم اشاره کرد و اظهار داشت: پیرو دیدارهایی که با کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری یازدهم داریم، با محمد شریعتمداری نیز دیدار کردیم.
وی ادامه داد: در این نشست پیرامون مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بحثهایی صورت گرفت.(لینک خبر)
آیت الله جنتی: مصاحبه رسانه ملی با کاندیداهای احتمالی تبلیغ زودرس است
آیت الله احمد جنتی در خطبه های نماز جمعه امروز تهران با اشاره به مسئله انتخابات و با بیان اینکه ممکن است تا پیش از انتخابات نتواند خطبه دیگری در نماز جمعه تهران بخواند ادامه داد: 32-33 سال است که انتخابات در کشور برگزار می شود و مردم همیشه در صحنه بوده اند . انتخابات در ایران آزادترین انتخابات است و مردمسالاری دینی در آن حاکم چرا که همه می توانند در انتخابات ثبت نام کنند، تایید صلاحیت بر اساس قانون صورت می گیرد و مردم به هر کسی که بخواهند رای می دهند.
آیت الله جنتی گفت: قطعا در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده انتخاباتی می خواهیم که آرام، بر اساس انتخاب مردم و الگویی برای جهان باشد . رسانه ها هم باید در این راه کمک کنند. رسانه ملی نباید با کسانی که در معرض کاندیداتوری هستند مصاحبه کند، این تبلیغ زودرس است که نباید انجام شود.(لینک خبر)
آقا تهرانی: فتنه 92 تندتر از فتنه 88 است
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی آقا تهرانی در همایش منطقهای استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با عنوان «بصیرت و پایداری» یکی از شاخصههای اصلی انتخابات جمهوری اسلامی ایران را توجه به ولایت و ولایت مداری دانست و افزود: انقلاب اسلامی به کرات مورد امتحان و آزمایش دوستان و دشمنان قرار گرفتهایم اما مسئله ای که سبب سرافرازی از عرصه این آزمایشها شده تکیه بر اصل ولایت مداری است.
دبیر کل جبهه پایداری حضور فتنه را در انتخابات ریاست جمهوری 92 به مراتب پیچیده تر و تندتر از سال 88 دانست و اظهار کرد: به هراندازه که از امتحان الهی سرافراز میشویم مراحل سختتری را شاهد خواهیم بود اما تجربه 34 ساله انقلاب ثابت کرده که ایران اسلامی شکست ناپذیر است.(لینک خبر)